Tuesday, February 12, 2013

Antibiotic natural - argintul coloidal

In laboratoarele de cercetari s-a demonstrat ca, sub actiunea argintului coloidal, virusii, bacteriile patogene si ciupercile parazite, mor intr-un timp scurt (de ordinul minutelor).
 
Insusirile bactericide ale argintului sunt cunoscute inca din cele mai vechi timpuri, cand vasele de argint erau utilizate pentru pastrarea apei potabile. In Egiptul Antic, ranile erau acoperite cu foite de argint pentru a se obtine o vindecare rapida. 
 
Ai acum remediul perfect pentru a spune adio antibioticelor de sinteza care distrug flora intestinala, afecteaza ficatul si sistemul imunitar si produc infectii grave cu candida sau bacterii care dezvolta antibio-rezistenta.

Argintul coloidal este un preparat folosit in terapiile naturale pentru a interveni impotriva infectiilor si asupra produsilor reziduali proveniti din infectii. Se poate administra in cure indelungate pentru infectii cronice sau pentru cresterea imunitatii. Efectele argintului coloidal sunt amplificate in timp, cu cat se acumuleaza o cantitate mai mare din acest oligoelement in corp. Avantajul este ca nu produce rezistenta si nu are efecte adverse, asa cum se observa in cazul antibioticelor de sinteza, deci nu trebuie sa fie confundat cu un antibiotic obisnuit.
Indicatii:
-    stari inflamatorii, stari febrile, infectii diverse, stari de imunitate scazuta
-    boli infectioase de origine virala si bacteriana (de exemplu infectii urinare, gripa, hepatita, herpes etc.), boli cronice si acute ale cailor respiratorii;
-    afectiuni dermatologice (dermatomicoze, eczeme, furunculoze, intepaturi de insecte, arsuri de diverse grade);
-    infectii ale tubului digestiv, fermentatii intestinale;
-    afectiuni oftalmologice (conjunctivite, urcior, etc.).
Actiuni:
antibiotic natural, antiinflamator, bactericid, antiviral, antifungic, anti-parazitar, anticancerigen, depurativ general, tonic nervin si reintineritor. Actioneaza impotriva unei game largi de microorganisme ca stafiolococi, streptococi, fungi etc.
 
Doza zilnica pentru tratamentul infectiilor:  
adulti - 1 lingurita de 3-6 ori / zi intre mese,
copii - 1 lingurita de 3 ori / zi intre mese.
Doza zilnica pentru intretinere:
1 lingurita / zi dimineata pe stomacul gol.
Pentru uz extern:
se aplica picaturi in ochi, gargara sau direct pe plagi, arsuri, eczeme, infectii sau inflamatii ale tegumentului, muscaturi de insecte.
Nu contine:
clorura de argint, ingrediente artificiale, conservanti. Nu este toxic si nu produce dependenta sau efecte secundare.
Reactii adverse:
nu s-a semnalat intoleranta sau efecte secundare nici in cazul in care se depasesc usor dozele recomandate.
Este recomandat si femeilor insarcinate sau care alapteaza.
 
Ce este argintul coloidal?
Argintul coloidal se prezinta sub forma unei solutii coloidale de particule submicroscopice de argint aflate in suspensie in apa pura ionizata datorita sarcinii electrice foarte mici asociata fiecarei particule. Preparatul nu are gust si nu este toxic. Solutia coloidala de argint este incolora sau are o nuanta usor galbuie.Argintul coloidal este cel mai puternic antibiotic natural. Este forma cea mai folositoare si cel mai eficient distrugator al bolilor, germenilor, virusilor si fungilor cunoscut pana acum. S-a descoperit ca este atat un remediu, cat si o metoda de prevenire a racelii, gripei, a tuturor infectiilor si fermentatiilor datorate bacteriilor, fungilor sau virusilor. S-a raportat faptul ca reduce rapid inflamatia si induce o vindecare mai rapida. Corpul are nevoie de argint coloidal pentru a lupta contra bolilor microbiene si pentru a fi ajutat in procesul de vindecare. Luat zilnic, argintul coloidal asigura un al doilea sistem imunitar aducand mai multa energie, vitalitate, vigoare, relaxare, o vindecare mai rapida si mai putine toxine in corp. Un antibiotic artificial distruge, in medie, 6 tipuri de microbi, pe cand se cunoaste faptul ca argintul coloidal distruge peste 650 de tulpini de microorganisme fara nici un efect secundar nociv si fara a fi toxic.
 
Cand se administreaza argintul coloidal?
Argintul coloidal este unul dintre preparatele antibacteriene universale cu un spectru larg de actiune. S-a demonstrat eficienta sa impotriva a sute de agenti patogeni (antibioticele de sinteza sunt active impotriva a doar 5-6 bacterii). De asemenea, argintul coloidal distruge nu numai agentii patogeni, dar si toxinele pe care acestia le elimina.
Administrarea argintului coloidal conduce la rezultate pozitive si in cazul amigdalitelor foliculare si a bolilor de piele (Impetigo, dermatomicoze, furunculoze, eczeme). S-a demonstrat ca argintul coloidal este un mijloc eficient in practica oftalmologica, in special in conjunctivite la copii si adulti, arsuri si traumatisme ale corneei etc.  Argintul coloidal poate fi aplicat atat in arsurile de diverse grade, cat si pentru tratarea unor portiuni mari de piele, fiind eficienta in tratamentul arsurilor, complicate de infectii cu Pseudomonas aeruginosa (o bacterie foarte periculoasa)Avantajul este ca microorganismele nu pot dezvolta rezistenta, asa cum se observa in cazul antibioticelor de spectru larg. Se presupune ca ionii de argint inhiba enzima specifica care participa la procesele metabolice ale multor tipuri de bacterii, virusi si ciuperci. In acest domeniu cercetarile continua. Administrarea zilnica a argintului coloidal poate micsora considerabil riscul bolilor infectioase si poate deveni un mijloc profilactic puternic, indeosebi pentru pacientii supusi unor infectii cronice.
 
Scurt istoric
Insusirile bactericide ale argintului sunt cunoscute inca din cele mai vechi timpuri, cand vasele de argint erau utilizate pentru pastrarea apei potabile. In Egiptul Antic, ranile erau acoperite cu foite de argint pentru a se obtine o vindecare rapida. In secolul XIX si inceputul secolului XX, argintul era prescris pentru injectii intravenoase si intramusculare, pentru gargara, pentru spalaturi in cazul bolilor genito-urinare, ca si colir. Pana in anul 1938, in SUA, argintul coloidal era privit ca unul dintre principalele mijloace de terapie antibacteriana. Insa, tehnologia de fabricatie era la un nivel care nu permitea obtinerea de particule extrem de mici de argint in solutie. In anii ’70, o data cu dezvoltarea tehnologiilor, s-au putut produce  solutii coloidale concentrate. In laboratoarele de cercetari s-a demonstrat ca, sub actiunea argintului coloidal, virusii, bacteriile patogene si ciupercile parazite mor intr-un timp scurt (de ordinul minutelor). S-a demonstrat de asemenea eficienta sa impotriva unor agenti patogeni periculosi cum ar fi:Staphilococus aureus, Streptococus pyogenes, Salmonella typhi, Pseudomonas aeruginos, Llegionella pneumophila, Escherichia coli, Candida albicans, Candida globata, etc.  Din acest motiv, argintul coloidal este utilizat ca mijloc bactericid si dezinfectant cu un spectru larg de actiune, capabil sa micsoreze considerabil caracterul acut si durata multor boli infectioase.

1 comment:

  1. intr-adevar, argintul coloidal, cu toate ca el a aparut cu ceva vreme in urma incepe sa ia amploare si sa fie foarte cautat. Daca doriti sa achizitionati argint coloidal in diferite forme si la un pret CORECT va recomand www.ameplant.ro

    ReplyDelete