Tuesday, February 19, 2013

Efectele vibratiei muzicii si a sunetelor asupra corpului si a apei


Frecvențele tonurilor


Acordarea instrumentelor muzicale are astăzi un impact negativ asupra ascultătorilor:

In vremea  muzicii orchestrale, chiar mai devreme, instrumentele erau reglate la C 528H- Scala solfegiu. Cele 7 note în această scară se armonizeaza cu cele 7 chakre principale ale corpului.

Din păcate, în jurul anilor 1940, atunci când instrumentele muzicale moderne au fost inventate (de exemplu chitara electrică și pianele electrice), această ajustare a fost schimbata.Fundația Rockefeller a sponsorizat industria muzicală.  Ei au ghidat, in acest sens, dezvoltarea de instrumente moderne. Ca rezultat, instrumentele moderne au fost  acordate la o scară de 440Hz in loc de solfegiu de C 528Hz. Dacă te duci la un magazin de muzică pentru a cumpara un tuner de chitara, de exemplu, toate sunt reglate în mod implicit la A440.

Paul McCartney și John Lennon au compus unele dintre  cele mai faimoase piese ale lor, in armonia de 528Hz!
Frecvența 528 rezoneaza cu sistemul de chakre, în timp ce 440 Hz disoneaza - în mod special cu chakra gatului, practic se închide; prin distrugerea unei  verigi din lanț, restul nu se mai poate conecta mai departe. Acordarea  instrumentelor  la A440 interfereaza cu fluxul de energie în sistemul de chakre.

Bătăile binaurale și frecvențele

Bătăile binaurale sau tonuri binaurale sunt artefacte de procesare auditivă, sau sunete aparente, percepția  care apare în creier pentru anumiți stimuli fizici ... bătăile binaurale ar putea ajuta in inducerea de relaxare, meditatie, creativitate și alte stari dorite, mentale.Efectul asupra undelor cerebrale depinde de diferența de frecvențe pentru fiecare ton: de exemplu, în cazul în care 300 Hz suna într-o ureche și 310 în cealalta,  bataile binaurale ar avea o frecventa de 10 Hz. - (Wikipedia).

 Astăzi muzica este codificata la frecvențe specifice, care au un efect negativ asupra mintii si a corpului. De exemplu, sunetele generate de calculator, beat-uri si sunete, care sunt codificate la o anumită frecvență, sapa literalmente în creierul ascultătorilor . Ele realizeaza acest lucru prin determinarea frecvențelor la care organismul rezoneaza  și codifica bataile lor subliminale la o vibrație corespunzătoare.Muzica moderna denaturează mințile noastre. De fapt, muzica este codata cu mesaje subliminale, care nu pot fi audiate ca urmare a frecvențelor sale înalte. Aceste mesaje sunt percepute direct de către mintea subconștientă. Noi nu trebuie nici măcar să fim în modul activ pentru a asculta muzica sau pentru a fi afectati de ea.

Efectul asupra trupurilor noastre

În 1995, dr. Masaru Emoto a făcut un experiment cu apă și modul în care forma sa a fost afectată de anumite tipuri de muzică. După expunerea apei la diferite tipuri de muzica, el a înghețat  apa și a examinat cristale rezultate care s-au format. Rezultatele au fost uimitoare.

Anumite tipuri de muzică au creat cristale formate geometric armonioase, în timp ce alte genuri  muzicale  au poluat apa și nu au putut produce nici cristale.


No comments:

Post a Comment