Monday, May 13, 2013

Geometria sacra-Cubului Lui Metatron, Sfanta Treime, Fibonacci, Solidele Platonice, Pi


Cubul lui Metatron

Natura spiralei sau spirituală a sirului lui Fibonacciașa cum se desfășoară,dorește să ne informeze cu privire la natura ciclică a cosmosuluiPlanetelestelele,galaxiileanotimpurile și chiar viața și moartea în sine, sunt cicliceDeoarece sirul lui Fibonacci dorește să ne informeze cu privire la puterea spiralei, să încheiem această secvență în jurul unui cercÎn acest sensne putem conecta cu numărul nostru de plecare zero, la numerele secventei, divizibile cu 3, cu 3396 și 6Observați ca aceste numere sunt separate cu  trei numere între elearătându-ne puterea Sfintei Treimi în șirul lui Fibonacci.Conectand aceste numereputem forma de fapt, ceea ce este cunoscut sub numele de Pecetea lui Solomon sau Steaua lui DavidPutem construi, de asemenea, ceea ce este cunoscut în geometria sacră drept Cubul lui Metatron.Metatron este menționat în Pseudepigrapha și cel mai vizibil în Merkabah, Cartea ebraică a lui EnohCartea descrie legătura dintre Enohfiul lui Iared (străbunicul lui Noeși transformarea lui în Metatron - îngerul. Marele titlu al său a fost "YHWH mai mic".

Cubul lui Metatron este o figură geometrică bidimensionala creata din 13 cercuri egale6 cercuri sunt plasate într-un model hexagonal în jurul unui cerc central, exitinzandu-se cu 6 mai mult, de-a lungul aceleași linii radialeAcesta este de 12 sfere in jurul celui dea 13-lea reflectând cele 12 de ore ale ceasului, precum și pe Isus și cei 12 ucenici și 12 vârste ale zodiacului în jurul Soarelui nostruCubul lui Metatron este considerat unul dintre cele mai sfinte din vechile simboluri sacre geometrice și simbolul care codifică cele 5 solide platoniceSolidele platonice sunt cele 5 poligoane care pot fi construite într-o sferă și sunt numite după filozoful grec PlatonCubul Metatron este direct legat de sfera sfanta 108 de Phi, după cum se arată mai jos.

Ce este geometria sacra ? Este totul din realitate, ABSOLUT TOTUL: stelele, planetele, soarele, corpul nostru, TOTUL din aceasta lume ce o cunoastem, tot ce exista si este manifestat, si se manifesta prin intermediul fractiilor geometrice sacre. Nu exista nici o exceptie. Chiar si cuvintele pronuntate, in sinea lor au originea in geometria sacra. Chiar si limbajul provine din geometria sacra. Emotiile si sentimentele (semnatura sinusoidala), fiecare sentiment are o semnatura sinusoidala unica care se poate transforma in forme 3D si fiecare din acele forme se bazeaza pe Geometria Sacra si reprezinta emotiile (iubire, ura , bucurie etc.) Ea este legea si proportia pentru orice viu si chiar fara viata, prin orice este manifestata! De asemenea toate semnele zodiacale, din astrologie se potrivesc perfect peste floarea vietii. Iar in final, oricine studiaza cu atentie geometria sacra suficient, se intoarce la concluzia ca aceasta contine totul (floarea vietii) , toata creatia de la capat pana la coada.
Acum 6000 de ani, aprope chiar dupa imperiul Grec, in Grecia antica, floarea vietii era cunoscuta pretutindeni, in intreaga lume si astazi multi au pierdut adevaratul sens al acestui simbol care se afla in toate religiile in momentul de fata, in adavaratul sens il reprezinta pe Iisus - Yahushua si religia crestina sau emblema evreiasca "Star of David", Iisus este Crinul, floarea din primul cerc central ( "fig. 3) In mijloc se vad cele 6 petale, si in jurul cercului central mai sunt 6 cercuri (sunt greu de observat dar le puteti vedea) Floarea vietii (Fig 1.) este compusa din 19 cercuri, incercuite de 2 cercuri mari de la margine (doar de aspect).
Acest tipar poate fi infinit, in sensul ca se poate continua si in afara cercului mare, dar pretutindeni in lume il veti gasi doar din cele 19 cercuri si cu cele doua cercuri in jurul lor. Oare de ce ? In studiul meu am observat cu bagare de seama (este foarte complex pentru o simpla explicatie) .. ‘ca atunci cand SPIRITUL se naste din vid, din vacuum si incepe o miscare, ea este efectuata in sens de vortex intr-o anumita directie.. si simplu,..creaza acest model - “floarea vietii”, este un tipar in forma de vortex ce formeaza acest sablon. "Geometria sacra reflecta miscarea Spiritului in vid, fiind un adevarat "ghid" al miscarilor necesare pentru a ajunge la un punct initial, la lumea tridimensionala. Daca dintr-un punct oarecare (considerat punctul de plecare a Spiritului in vid) se incepe miscarea, singurele directii in care se poate deplasa Spiritul sunt in sus, in jos, inainte, inapoi, la stanga, la dreapta. Cele sase directii pot fi conectate initial intr-un patrat, apoi intr-o piramida si inca o piramida, ceea ce da nastere la unui octahedron (un corp geometric cu 8 fete triunghiulare, 6 colturi si 12 margini). Prin miscarea de rotatie a octahedronului, ia nastere o sfera. Daca sfera astfel formata incepe sa execute aceeasi miscare dupa cele 6 axe initiale (in sus, in jos, inainte, inapoi, la stanga, la dreapta), in final iau nastere 6 sfere interconectate, plus o a 7-a sfera la mijloc. Prin miscarea de rotatie a celor 7 sfere incep sa ia nastere obiectele tridimensionale. Urmeaza alte etape intermediare, foarte importante de altfel (formarea "florii vietii", etc.), Cert este ca in final rezulta cubul Metatron care incorporeaza cele 5 solide platonice (numite astfel dupa Platon): tetraedul sau tetrahedronul, cubul sau hexahedronul, octaedrul sau octahedronul, icosaedrul sau icosahedronul si dodecaedrul sau dodecahedronul. Pitagora este cel care le-a descris cu 200 de ani inainte de Platon, numindu-le "solide perfecte", iar Pitagora le-a preluat de la egipteni.
Cele 5 solide platonice sunt baza lumii materiale. Nu exista practic nimic in universul material, care sa incorporeze altceva decat cele 5 solide platonice. Atomii sunt sfere constituite dintr-un centru in jurul caruia norul electronic se misca cu 9/10 din viteza luminii. In diferite cristale, atomii se aliniaza in linie dreapta, in triunghi, intr-un tetrahedron, un octahedron, un icosahedron sau un dodecahedron:"

vezi simulare 3D - 4D http://www.youtube.com/watch?v=hr75wG0ws0I&feature=youtu.be

No comments:

Post a Comment