Sunday, May 26, 2013

Parinti nu va mai otraviti copii cu lapte, reporterii FOX News au fost concediati pentru ca expus adevarul despre laptele Monsanto

Reporterii Fox News (Reporteri Steve Wilson & Jane Akre *** Vezi mai jos pentru mai multe informații cu privire la statutul lor de azi), au descoperit  că cea mai mare parte  a laptelui în SUA și în unele părți ale lumii este inapt pentru a fi baut  din cauza Monsanto Corporation Posilac ®, care s- a fost dovedit a fi un hormon de creștere cauzator de cancer. (cunoscut pe scurt ca "BGH" "STB" sau "rBGH"), dar ei au fost concediați pentru încercarea de a informa oamenii de adevăr.

(Important: După o luptă lungă instanță, Tribunalul a respins pe cei care au spus adevarul si dreptul de protecție pentru reporteri, deoarece Curtea a precizat că nu a existat nici o lege pentru a forța ca cei de la  știri sa spuna  adevărul. Stirile nu sunt diferite de alte spectacole TV / showuri, spectacole.)

Acesta este tipul de corupție înșelătoare nu  doar Fox News, ci include aproape toate televiziunile, MSM (Main Media Stream).

A cerceta singur știrile și informațiile alternative (din mai multe surse) este una dintre cele mai bune metode de a rămâne bine informat.

Niciodată sa nu aveți încredere sau să credeti in  corporații MSM / Mega, cum ar fi Monsanto.

Coruptul  FDA s-a întors din nou asupra publicului american și a asistat chiar la suprimarea pericolelor din această problemă.

Dacă ați consumat sau v-ati alimentat familia cu lapte regulat , există  sanse de peste 90% sa fi fost de la o vacă injectata cu BGH.

(Somatotropina bovinelor este dezvoltata folosind tehnologia ADN-ului modificat).

Ai putea fi vinovat de  uciderea sau imbolnavirea copilului tau de fiecare dată când ii torni un pahar de lapte, la fel ca a ii turna un pahar de otravă care acționează lent.

Vă rugăm să luați măsuri pentru a asigura siguranța copiilor voștri, pentru că ei nu se pot proteja. Amintiți-vă de asemenea, că puroiul (exudat, infecție) este aproape întotdeauna prezent in laptele de vacă ... ganditi-va la asta data viitoare cand va hraniti copilul dumneavoastră cu acest produs presupus sănătos.

Pentru o mare alternativă sănătoasă la laptele de animale, încercați de migdale, nucă de cocos sau lapte de cânepă (organice).

Astăzi, Steve Wilson este sef de investigație si de acțiune, reporter la 7 Detroit News  el însuși merge după expunerea lăcomiei corporatiste / nedrepte. Mulți simt că el este unul dintre cei mai buni reporteri din SUA astăzi, datorită nedreptatii pe care a experimentat-o. El a ajutat neobosit in a-l expune pe  primarul Kwame Kilpatrick din Detroit. Caută "Steve Wilson Bulldog"

Jane Akre este editor de știri pentru National la pupitrul stirilor de la Injuryboard unde ea este, de asemenea, un pion important.

No comments:

Post a Comment