Tuesday, October 22, 2013

Alex Jones este un sionist iata aici dovada

In a treia faza ne vom preface aparent ca suntem in opozitie.....Oponentii reali ai nostri vor accepta aceasta opozitie simulata si ne vor arata cartile lor...Subiectii nostri vor fi convinsi de existenta libertatii de exprimare...Protocoalele din Zion  12:11 ( sec 19)
Alex Jones este un sionist ( opoziție controlat )WWW.FACEBOOK.COM / THEKILLUMINATISAlex Jones a fost format pentru a fi un lider în mișcarea  "adevărului" . El a folosit această poziție pentru a=si induce în eroare fanii săi . Jones conduce acum ceea ce ar putea fi cel mai bine descris drept un cult . Minciunile lui fac pagube imense la rezistența reală și trebuie să fie expuse .Alex Jones expus:1 . ) Alex Jones are o soție evreica pe nume Kelly Rebecca Nichols , și are trei copii cu ea .2 . ) Alex Jones și soția lui evreica  și copii sai se califica pentru cetățenie israeliană în " Legea Întoarcerii " in Israel .3 . ) Alex Jones are cel puțin douăzeci de sponsori evrei și agenții de publicitate care sustin financiar show-ul lui de radio și site-urile web .
 
4 . ) Postul de radio pilot Alex Jones " , KLBJ AM , în Austin , Texas , este detinut de Emmis Communications , un conglomerat media cu sediul in Indianapolis , Indiana . Fondatorul , presedinte , presedinte si CEO al Emmis Communications este dublu israelian cetățean sionist evreu Jeffrey H. Smulyan .5 . ) Showul de radio Alex Jones " este difuzat pe Sirius XM Radio . Președintele Sirius XM Radio este evreul Eddy W. Hartenstein . CEO al Sirius XM Radio este evreu Mel Karmazin . Președintele Sirius XM Radio este evreul Scott Greenstein .Din cele șase executivi de Sirius XM Radio , cinci sunt evrei .


Frauda- Falsuri-Mincinos
Acest individ minte printre dinti ca sa va sperie de ani de zile. El a fost o cartita CIA. Daca ai facut prostia sa te inregistrezi pe pagina sa, ei au toate informatiile despre tine si opiniile si nemultumirile tale. Ei pastreaza totul la dosar si asta inseamna ca guvernul e cu ochii pe tine. Pagina lui de FB e legata de NSA. NU AVETI incredere in ALEX JONES! Vinde frica si face profit din asta!!!
Marionete NWO (Noua Ordine Mondiala) , mincinoși și înșelători : Alex Jones , David Icke , Jordan Maxwell , Michael Tsarion , Jeff Rense.
Unii dintre ei sunt , într -un sens , agenți dubli care se pretind a fi aici, pentru a "expune" guvernele , dar  în schimb isi conduc fanii avizi pe o nesfârșită, inutila conspirație impotriva adevărului . Acest lucru se face pentru a păstra cautatorii de adevar departe de adevăr prin furnizarea de  " falsuri - adevăr" sau unul superficial pentru ca oile să se concentreze asupra altor lucruri decat cele reale . Ei fac parte din gasca DEZ-informatorilor - care ratacesc oamenii inspre starzi infundate.Alex Jones este cartita CIA dezinformare.... agent / activ a Proiectului Mockingbird și coajutorul iezuit  temporal cat și alternativa mass-media - Gatekeeper-ul ( portarul) de la Vatican .David Icke, Linda Moulton, HoweSteven ,Greer Michael, Salla David, Wilcock Benjamin, Furlong George, Knapp George, Noory Art, Bell Richard, Hoagland Michael, Tsarion, Claude Vorilhon, Mark Dice, Luca Rudkowski , etc ....întreaga banda masonica ( piloți pentru divulgarea de informații) si mai ales MCIHIO Kaku.


AVERTISMENT : Feriți-vă de David Icke , Jordan Maxwell , Alex Jones , George Noory și prietenii lor . Ei amestecă adevărul cu erori , și sunt parte a acestui New - Age , New -World - comandă , One -World - Guvern , o religie mondială a lui Anticrist .
Dacă ați auzit de Ordinul Illuminati și ati crezut că a fost un fel de teorie a conspirației mitologica , aici sunt arhivele de la însuși George Washington , care dovedesc nu numai existenta lor , dar că acestea au fost intens active în Statele Unite ale Americii . George Washington a fost , de asemenea, sigur că o parte dintre Illuminati s-au infiltrat unele dintre lojile americane ale Masoneriei ." LA G. W. SNYDER .Mount Vernon , 24 octombrie 1798 .Domnule Reverend ,Am favoarea ta  a instantaneei 17 în fața mea , și-mi motivez deranjul cu trimiterea acestei scrisori cu scopul de a explica și de a corecta o greșeală , pe care eu percep in grabă, în care sunt obligat de multe ori sa iti scriu.
Nu a fost intenția mea sa ma indoiesc , că doctrinele Illuminati și principiile Iacobiniene nu s-au raspandit in Statele Unite , dimpotrivă , nimeni nu este mai pe deplin mulțumiți de acest fapt decât mine .Ideea pe care am vrut să o transmit a fost , că nu am crezut că lojile ale francmasonilor din această țară , în calitate de societăți , au încercat să propage principiile diabolice  susceptibile de separare Că persoanele fizice ale acestora ar putea fi făcut-o , sau că fondatorul , sau instrumentul folosit pentru a gasi societățile democratice din Statele Unite , ar fi putut avea aceste obiective , și a avut de fapt in vedere o separare a oamenilor din guvern , este prea evident să fie pusă la îndoială . "( Scrierile lui George Washington , vol. XI . . , 1855 , p. 337 . )Cei mai mulți oameni au fost condiționați cu succes pentru a plăti puțin sau nici o atenție la conspirații reale . Dezinformarea este deseori vehiculata în mass-media și în altă parte în scopul de a înșela oamenii . " Morals and Dogma " , scrisă de Albert Pike , este o carte satanică oculta , care prevede :" Masoneria , ca toate religiile , toate tainele , Hermetiscismul , și alchimia , ascunde secretele sale de toți, cu excepția Adepților și înțelepților , sau cei aleși , și folosește explicații false și interpretări greșite ale simbolurilor sale de a induce în eroare pe cei care merită a fi indusi în eroare ; "" Deci, Masoneria ascunde cu gelozie secretele sale , și conduce în mod intenționat interpreți în rătăcire . " ( Morals and Dogma , 1871 , 1905 , pp. 104 , 105 )Numai cei iluminati la cele mai înalte niveluri ale Masoneriei și alte societăți secrete sunt parte la ordinea de zi luciferica a Noii Ordini Mondiale .Deși este adevărat că George Washington a fost uneori influențat și dus în rătăcire de mașinațiunile masonilor , el a fost , de asemenea, bine familiarizat cu creștinismul biblic adevărat . Într-o carte intitulată jertfa necurmată , tot în scrisul lui George Washington , a spus el ," O, Dumnezeule cel mai glorios , în Isus Hristos, tatăl meu milostiv și iubitor , eu recunosc și mărturisesc vina mea , în performanța slabă și imperfectă a taxelor din ziua de azi. Am chemat pe tine pentru iertare și iertarea păcatelor , dar atât de rece și neglijent , că rugăciunile mele sunt deveni păcatul meu și să stea în nevoie de iertare .... mandatului fărădelegile mele , neglijențele și ignorances , și acoperă -le pe toate cu ascultarea absolută a Fiului tău, dragă , că aceste sacrificii pe care le-am oferit poate fi acceptat de tine , în și pentru jertfa lui Isus Hristos a oferit pe cruce pentru mine ; "( George Washington ,creștin , 1919 , pp. 24,25,26 . Http://www.archive.org/stream/georgew ... )

No comments:

Post a Comment