Thursday, October 24, 2013

Cele mai bune plante care lupta cu cancerul. Iata remediile cu efect antitumoral


Cele mai bune plante care lupta cu cancerul. Iata remediile cu efect antitumoral

Printre cele mai bune alimente cu efect antitumoral care iti pot ajuta organismul sa previna aparitia cumplitei boli se numara ceaiul verde, ciupercile, curry si ghimbirul.

O gasesti in condimentul numit curry si are rolul de a inhiba dezvolta­rea tumorilor si de a dis­­truge celulele canceroase. Recomandari­le specia­lis­tului: pentru un efect maxim se foloseste impreuna cu piperul.

Ghimbirul are efect antiinflamator si este deosebit de folositoare persoanelor care urmeaza sedinte de chimioterapie, deoarece elimina senzatia de greata.

Datorita principiului numit lentinan "inhiba aromataza, o enzima raspunzatoare de proliferarea neoplazica" ciupercile sunt antitumora­le. Recomandarile specialis­tului: de preferat la cuptor sau gratar, cu putin ulei de masline presat la rece si con­dimente. Poti sa le consumi de trei ori pe saptamâna.

Ceaiul verde este deosebit de util, in special in preventia cancerului, deoarece contine flavone care inhiba dezvoltarea tumorilor maligne. Recomandarile specialistului: se lasa la infuzat 8-10 minute pentru a elibera substantele anticancerigene. Se consuma zilnic, aproximativ 2-3 cani.

Sursa: http://sanatate.bzi.ro/cele-mai-bune-plante-care-lupta-cu-cancerul-iata-remediile-cu-efect-antitumoral-21772

No comments:

Post a Comment