Monday, October 14, 2013

Drama tulburatoare realizata de Mircea Muresan in 1984, la comemorarea a 200 de la Rascoala taraneasca a lui Horea, Closca si Crisan !

FILM FANTASTIC IN CARE MASONII ISI ARATA FORTA ! ... ATENTIUNE CA ASTIA SUNT SATANA :))) ... FRATEEEE (asa isi zic ei intre ei frateeee) !!! ... Deci la 1h26m incepe treaba cu masonii ... te apuca frica cand ii vezi !
 Drama tulburatoare realizata de Mircea Muresan in 1984, la comemorarea a 200 de la Rascoala taraneasca a lui Horea, Closca si Crisan ! Sangele romanesc al Transilvaniei fierbe in 1784 si explodeaza intr-o revolta nemaivazuta in Austro-Ungaria barbara . Taranii curajosi li se alatura celor trei titani in lupta pentru libertatea romanilor iobagi . Dupa izbanzi monumentale ( erau doar tarani cu furci si topoare ) acestia sufera infrangeri si se ascund in munti . Lasii ii tradeaza pentru cativa galbeni . Conducatorii Revoltei sunt prinsi . Horea si Closca nu vorbesc, dar Crisan se spanzura cu sireturile de la opinci (?) in temnita, temandu-se ca informatiile pe care le-a dat le vor fi mortale celorlalti doi .

 

No comments:

Post a Comment