Thursday, February 13, 2014

Analiza ADN ale craniilor alungite demonstrează că Nephilimi au trăit pe Terra

Cum se pot explica craniile alungite, descoperite în diverse zone ale globului, cu o vechime de zeci de mii de ani? De luni de zile, iubitorii de mistere au stat cu sufletul la gură și au așteptat rezultatele ADN ale craniilor alungite descoperite în Paracas, Peru. Rezultatele sunt de-a dreptul fantastice, pentru că putem vorbi despre un nou tip de om.

Chiar dacă cercetătorii încă nu sunt convinși, analizele ADN au demonstrat că este vorba despre un om hibrid, care probabil a rezultat în urma împerecherii cu o specie extraterestră. De fapt, este vorba despre Nephilimi, care conform poveștilor biblice, au trăit odată pe Terra. Ei au rezultat din urma împerecherii unor extratereștri și oameni.

Doar câteva segmente din eșantionul ADN-ului au fost analizate, pentru că este vorba despre o muncă titanică pentru a recrea întreg şirul. Chiar și așa, echipa de cercetători, condusă de geneticianul Brien Foersters, s-a declarat uimită cu privire la descoperirea realizată.

Craniile alungite nu au fost deformate în mod intenționat printr-o practică religioasă sau de alt gen. Ele așa s-au dezvoltat, fapt pentru care legătura dintre oameni și extratereștri a devenit una cât se poate de reală. Secvențele ADN nu seamănă cu niciun ADN descoperit până în prezent pe Terra.

Craniile sunt cu până la 60% mai grele decât cele ale omului obișnuit și cu peste 25% mai voluminoase decât cele convenționale. De aici s-a tras concluzia că acea specie de oameni era mult mai inteligentă decât putem să fim noi.

Cel mai important aspect este structura genetică și abia atunci când întreg șirul ADN va fi descifrat, atunci se poate spune că suntem foarte aproape de a înțelege viața extraterestră cu mult timp înainte să o fi descoperit în adevăratul sens al cuvântului.

Cine au fost Nephilimi?

În Biblie au fost numiţi “Nephilimi” (“cei căzuţi”, “doborâţi”) şi au devenit o prezenţă malignă, comiţând un mare “păcat” prin intervenţia în evoluţia omenirii.

Originari din constelaţia Alfa Draconis, se pare că ar fi fost în război cu o altă rasă (din Pleiade), război pe care l-au pierdut. Dar învingătorii nu s-au mulţumit numai cu “o victorie” ci au vrut să-i elimine definitiv şi aşa a început o urmărire de exterminare a acestor “Şerpi” (nu se poate spune care erau cei buni şi care erau cei răi, dar scrierile antice arată că cei din urmă au fost rai pentru populaţia Terrei).

“Şerpii” sau “Nephilimii” au instalat o bază fictivă pe această planetă şi s-au refugiat în schimb, pe Pământ, în caverne şi-au creat prima aşezare numită mai apoi Atlantida, o zonă relativ restrânsă ca suprafaţă, cu densitate mare de populaţie.

Se pare că la vremea respectivă Pământul avea alte continente (5 la număr: Appalachia, Tyrhenia, Beringia, Fennoscandia şi Oceania) cele actuale fiind rămăşiţe ale acestora. Urmăritorii au ajuns şi ei la rândul lor în sistemul nostru solar şi s-au lăsat induşi în eroare de baza virtuala creată pe Tiamat.

Şi pentru că ţelul lor era exterminarea celeilalte rase au dezintegrat această planetă. Efectul imediat a fost o mare catastrofă la nivelul sistemului solar, materializata pe Pământ cu un extraordinar potop, datorită cantităţilor imense de apă provenite.
Simţindu-se în siguranţă pe Terra şi profitând de deruta şi haosul create de extraordinarul cataclism în rândul populaţiei băştinaşe şi primitive, precum şi de avansul lor tehnologic, Nephilimii s-au comportat faţă de oamenii întâlniţi pe Terra ca nişte zei.

Astfel, s-au gândit că foarte bine le-ar sta dacă populaţia Terrei ar fi sclavii lor şi s-au hotărât să-i modifice genetic în acest sens.
Rezultatul a fost o specie cu gene umane, dar cu capacităţi intelectuale echivalente creatorilor ei, care a fost pusă la muncă în folosul exclusiv al acestora. Numai că această populaţie modificată genetic s-a revoltat la un moment dat (s-a “iluminat”, de unde şi termenul de “Illuminati”) şi a părăsit Atlantida stabilindu-se undeva în Orientul Mijlociu.

Rămaşi singuri, Nephilimii au constatat că greşeala lor a fost dotarea Pământenilor cu capacităţi intelectuale şi şi-au propus să mai încerce o dată, creând astfel alţi slujitori-oameni, dar fără intelect, “goi” după cum spune Biblia.

Sursa: Efemeride

Mai multe pe aceasta tema vedea citi aici:VIDEO subtitrat: Ingerii cazuti, Anunnaki, Nephilim, uriasii in Biblie

aici:Nephilim: ADEVARATA POVESTE despre satana, ingerii cazuti, extraterestrii,uriasi

 

No comments:

Post a Comment