Friday, February 28, 2014

BIBLIA respecta cu precizie formatul UCCOO, Divizia de Aur, Fibonacci, unul dintre motivele pentru care nu poate fi modificata

BIBLIA respecta cu precizie formatul UCCOO, Divizia de Aur, Fibonacci, unul dintre motivele pentru care nu poate si nu a putut fi modificata. Transpusa in muzica dupa acest format, rezulta o megacapodopera muzicala triumfala, de o grandoare atat de vasta, incat nici cel mai renumit compozitor al tuturor timpurilor, nu a putut concepe macar 0,001% in compozitiile sale, un act similar, desi nume mari precum Beethoven sau Bach s-au ghidat in compozitiile lor, doar dupa Biblie.

Creatorul a proiectat Biblia in conformitate cu "raportul de aur, divizia de aur- Golden ratio"
Aici este o dovada uimitoare a UCCOO raportului de aur in formatul:
[U] = unic;
[C] = complementar;
[O] = Opus :

Sirul lui Fibonacci din numere 1, 2, 3, 5, 8  care ne da "Golden Ratio" constituie numerele cu care va vom demonstra cum Dumnezeu a construit adevaratul aranjament al Bibliei . Numerele in sine au caracteristici care ofera o perspectiva asupra modului in care Dumnezeu (YAHUA- Yahuwah) le foloseste in Biblie !!

0 + 1 = 1 este unic , (zero nu este nimic ) , este singular .
1 + 1 = 2 doi si trei sunt complementare reciproc , deoarece ambele au unu ...1 + 2 = 3
2 + 3 = 5 Cinci nu este nici complementar , nici unic , comparativ cu unu, doui, sau trei , ci mai degraba contrariul.
3 + 5 = 8 Opt este opusul lui cinci ,

Deci, natura intrinseca a primelor cinci numere ale Secventei Fibonacci ( UCCOO ) este :
1 este unic ,
2 este complementara la 3 ,
3 este complementar la 2 ,
5 este opus 8 ,
8 este vizavi de 5

Inseamna ca nu exista un numar mai mare decat 8 in Biblie , in raport cu formatul Bibliei . Acesta este modul lui Dumnezeu de a indica faptul ca Biblia este perfecta si completa. Se potriveste perfect in formatul Raportului de Aur , ceea ce inseamna ca nu se mai puteau adauga orice alte documente in canonul biblic , fara a distruge formatul Raportului de Aur . E ca un fel de ceasca de cafea - plina complet : o data ce e plina nu se mai pooate umple cu adaugiri , restul se varsa. Acesta este modul in care se poate verifica daca unele Biblii  au fost modificate. In cazul in care raportul nu iese, inseamna ca cineva si-a bagat nasul . Cititi Apocalipsa 22:18-19

Nu doar ca randurile sunt compuse in Capitole Versete.   Biblia este fascinanta si ca simetrie:

Cel mai scurt capitol: PSALMUL 117;
Cel mai lung capitol: PSALMUL 119;
Capitolul de la mijlocul Bibliei: PSALMUL 118;
Deci, sunt 594 capitole inainte de la PSALMUL 118 și tot 594 capitole după PSALMUL 118; Cele doua numere adunate (594+594) egal 1188; Versetul de la mijlocul capitolului de la mijlocul Bibliei este… 118:8, adică "Mai bine este sa cauti un adapost in Domnul, decat sa te increzi in om".
NU ESTE EXTRAORDINAR?

Secretul Bibliei, dupa acesta formula "Uccoo" , s-a incercat a fi copiat de cativa mari scriitori ca Tolstoi, dar nu au reusit desi au folosit acelasi numar de cuvinte ca si Biblia.

Iata un mic exemplu aici in fotografie , desi Biblia in realitate este mult mai vasta si complicata , este o mega-arhitectura cu formule ,  este cea mai complexa carte pe care a existat vreodata !!!

Citeste despre codul UCCOO si aici:Formula lui D-zeu in univers, Divizia de Aur, Fibonacci

In scrierea si fomula ei originara din "aramica", cuvintele sunt mai complexe decat va imaginati, dar la acest punct voi reveni in alta postare ! Mai mult, din toata aceasta formula reiese o super capodopera muzicala, toata Biblia contine formula atomului, energiei libere, UCCOO codul Bibliei, Divizia de aur, Pitagora si la final orchestrat prin muzica , vibratie, adica CUVANTUL ..MAESTRE !! 

1

 

Cititi si:Particula lui D-zeu, bosonul Higgs, transpusa in muzica

No comments:

Post a Comment