Tuesday, February 18, 2014

CE NU S-A DAT LA TV: 160.000 de francezi si 15.000 de germani au strigat JOS MASONERIA, JOS HOMOSEXUALITATEA, JOS PEDOFILIA , NU VA MAI SUPORTAM LEGILE DRACONICE!!!

Mizerabila presa din Romania, finantata din umbra de gruparile mafioto-masonice din Romania, nu scoate un sunet pe marginea acestui subiect, baga capul in pamant . Ei au mentalitate de slugi umile: “Tara noastra este o biata colonie, trebuie sa fim sclavii Europei si a Bancilor Mondiale, nu trebuie sa iesim din cuvantul homosexualilor pedofili de la Bruxelles”.Europenii nu vor sa mai acccepte dictatura bancherilor sionisti si spurcatei masonerii, s-au saturat oamenii de ce experimente sinistre s-au facut pe continentul european: zeci de milioane de imigranti non-europeni, mizerie, decadenta morala, droguri, legalizarea pedofiliei in unele tari, radicalismul fundamentalism islamic, pur si simplu nu se mai poate continua in situatia actuala!Priviti ce se petrece in Germania: peste 15.000 de tineri nationalisti au iesit pe strazi!

Generatia tanara, asa cum suntem si noi, nu vrea sa mai accepte toate porcariile impuse cu forta de masonerie si sionisti: “Nu aveti voie sa va iubiti tara, sunteti vinovati de holocaust, trebuie sa acceptati dictatura bimoetrica, trebuie sa accepti zeci si sute de milioane de imigranti, trebuie sa fiti sclavi supusi si umili! Doar statul Israel, are voie sa fie nationalist si sa discute pe fata despre puritatea sangelui evreiesc”. Doamne Fereste, dar ce ne-am nascut sclavii khazarilor din Israel si masonilor scelerati din Europa?! Europenii sunt cu sutele de mii pe strazi si va vedeti ca acestea este doar inceputul.

Surse: www.deveghepatriei.wordpress.com si www.lupuldacicblog.wordpress.com

No comments:

Post a Comment