Saturday, February 1, 2014

HAARP: Zăpadă artificială, care nu se topește in Romania si SUA

HAARP sau Programul de Cercetare Aurorala Activă de Înaltă Frecventa este un program ce reprezintă activitatea de cercetare, desfășurată asupra ionosferei, pentru a putea fi stabilit comportamentul ozonului, azotului și ionilor acestora la bombardamentele radiaţiei solare și cosmice, dar și la emisiunea de radiații de înaltă frecvență (HF) sau joasa frecventa (ELF) de pe Pământ.

Într-o formulare simplificată, dispozitivul utilizat în cadrul HAARP este un radiotelescop inversat: antenele trimit semnale în loc să le primească. HAARP este testul făcut unei tehnologii ce foloseşte fascicule de unde radio extrem de puternice care încălzesc unele zone ale ionosferei, pentru a le împinge în sus. Undele electromagnetice sunt apoi reflectate către Pământ, penetrând totul – cu sau fără viaţă.

Publicitatea făcută lui HAARP dă impresia că este vorba despre un proiect academic ce are ca scop modificarea ionosferei în vederea îmbunătățirii comunicațiilor. Cu toate acestea, unele documente ale armatei americane arată lucrurile mult mai clar: HAARP are scopul de a descoperi metode de „exploatare a ionosferei în folosul Departamentului de Apărare”. Comunicarea cu submarinele sau manipularea climei sunt doar două dintre aceste scopuri.

Chiar dacă americanii nu vor recunoaște niciodată că utilizează HAARP pentru a modifica vremea, în sensul producerii uraganelor fără precedent, amplificarea precipitațiilor în diferite zone sau chiar producerea de ninsori abundente, lucrurile par să devină din ce în ce mai clare.

În urma ninsorilor din ultima perioadă din SUA, mai mulți indivizi au realizat că zăpada abundentă căzută în diferite zone din America este puțin ciudată. Primul lucru care le-a venit în minte a fost să încerce s-o topească supunând-o unei surse de căldură. Interesant este că acea zăpadă nu respectă legile fizicii pentru că ea pur și simplu nu se topește. De ce? Singura explicație logică este că a fost realizată cu ajutorul sistemului Haarp și aruncată din motive necunoscute asupra statelor americane.

De asemenea, cei care au realizat experimentele, pe care le-au filmat și încărcat pe Youtube, susțin că zăpada are un miros ciudat care aduce cu diferite substanțe chimice. Pentru a înțelege mai bine despre ce este vorba, urmăriți filmările adiacente. Oare zăpada căzută în România este reală sau nu?Surse: efemeride, youtube, test personal

6 comments:

 1. http://www.youtube.com/watch?v=_azs66ar4ko

  ReplyDelete
 2. Ce inseamna "vrajeala"? Defineste-ne acest termen sfertodoctule. Apoi argumenteaza-ti puternicul cuvant "academic", imprumutat de pe Taraf TV (ce bine ca se va inchide). Cand spun argumenteaza-l fa-o temeinic, altfel te faci de ras lamentabil!

  ReplyDelete
 3. MINCIUNI, negreata aia reprezinta particule aparute in urma arderii butanului (gazul din bricheta) care se acumuleaza pe zapada apoi ard si produc si mirosul urat, oameni buni nu credeti toate prostiile!

  http://www.youtube.com/watch?v=US6LmLeGRHI

  ReplyDelete
 4. FANTASTIC , si acum 40 de ani zapada se comporta exact la fel cind era arsa flacara de gaz .
  obisnuiam sa fac asta cind ma juzam in curte cu butelia cind taiau parintii porcul!
  putina fizica+chimie ar face bine unora !

  ReplyDelete
 5. Articol copiat de pe efemeride: http://www.efemeride.ro/haarp-zapada-artificiala-care-nu-se-topeste-in-mai-multe-state-americane-video. Ar trebui sa va fie rusine.

  ReplyDelete
 6. Kestor, daca n-ai fi castor, ai fi vazut ca aceasta persoana care "a plagiat", a specificat la final sursa articolului. Tu ori esti prost, ori incult, ori cretin, ORI TOATE LA UN LOC. Cand cineva specifica sursa unui articol, nu ca aia de la efemeride care nu specifica nimic niciodata, atunci sa te iei de acea persoana, atunci atunci shut the fuck up.

  Uite-te si pe site-ul efemeride, daca esti asa de "legislamtiv", sa vezi "aia pun surse ori nu?" si o sa ai o mare surpriza in ceea ce priveste toate articolele. Ne-am saturat de prosti care vin si spun "ai plagiat", desi au ochelari de cal si nu vad sursa sau sursele. Aveti mari probleme oftalmologico-psihologice.

  ReplyDelete