Monday, February 10, 2014

O casa de vis cu doar 3600 de dolari

Acolo unde unora li se pare rebut, altii intrevad posibilitati de design cu investitii minime. Un artist vitrinier si inginer de inregistrari sunet, si-a convins familia sa paraseasca un apartament la bloc cu 2 camere pentru o sura unde candva locuiau gaini si ulterior a fost atelier de reparatii ambarcatiuni.

"Prima oara cand am vazut sura, m-au napadit amintiri din copilarie cu gaini si tot ce tine de viata si vacantele de vara la tara" a afirmat proprietarul. Nu la fel de entuziasmata a fost sotia lui cand a vazut prima oara "casa", ca se gandea ca va fi plina de paianjeni si de lemn vechi, fara baie si alte utilitati, insa dupa ce a vazut rezultatul nu mai vrea sa se mute din suprafata imensa de 700 de metri patrati.

1

Proprietarul mai construise doua studiouri de inregistrari. "Pentru mine nu exista reguli, acesta a fost primul lucru pe care l-am invatat cand am infiintat prima mea formatie de jazz. Materialele si spatiile iti spun unde trebuie sa fie asezate. Ele au o voce daca le asculti".

[caption id="attachment_2446" align="alignnone" width="206"]1 Masa are 3 metri, lampile sunt de la Ikea1[/caption]

1111

[caption id="attachment_2452" align="alignnone" width="214"]Artistul si familia sa, spun ca iubesc casa lor Artistul si familia sa, spun ca isi iubesc casa[/caption]

 

 

No comments:

Post a Comment