Thursday, February 13, 2014

Tragica viata a masonului Nietzsche

Friedrich Nietzsche (1844-1900), filozof german, ale carui doctrine au fost atat de mult impuse si predate in liceele romanesti pentru indoctrinarea in masa, executand semnul francmasonic "mana ascunsa", conceptul sau de "Ubermensch", superman a servit mai tarziu ca inspiratie pentru Adolf Hitler si invataturile naziste.

1

 

Nietzsche a fost ca si Marx, Engels, Freud, Rusell, francmason si ca fiecare mason, el credea intr-o superfiinta.

Desi in mod fals i se atribuie lui Nietzsche ateismul, Nietzsche stia despre existenta lui D-zeu si aborda in scrierile sale aspectele divine.

Nietzsche facea parte din acea ramura a francmasoneriei care il proslaveste pe zeul "Gadu". Simbolul lui Gadu provine din mitologie, fiind zeul egiptean al razboiului Horus,  care era fiul lui Osiris, acesta fiind la randul sau, zeul mortii si al iadului.

In francmasonerie simbolul dumnezeului lor este ochiul atotvazator, numit si ochiul lui Lucifer.

Nietzsche prin urmare se inchina la zeul Gadu, pentru ca niciun mason nu este ateu. Haideti sa vedem, la ce se refera Nietsche in scrierile sale:

Regizorul ateu Andres Baiz, fiind candva intrebat de conceptul de Superman ( superomul), concept predat de catre  Nietzsche:
"Satana este supermanul lui Nietzsche,

Satana este antidotul vinei, mortii, fricii,

SATAN este indulgenta ( cel de care vorbea Nietzsche)".

 

Fotografiile in care Friedrich Nietzsche apare efectuand simbolul mainii ascunse, gestul secret masonic, poza  utilizata de catre cei mai mari masoni ai tuturor timpurilor. Simbolul mainii ascunse este un simbol al excelentei folosit de catre Marx, Stalin, George Washington, Napoleon, Simon Bolivar.

1

 

1

[caption id="attachment_2504" align="alignnone" width="169"]Nietzsche efectuand din nou un gest masonic cavaleresc Nietzsche efectuand din nou un gest masonic cavaleresc[/caption]

[caption id="attachment_2507" align="alignnone" width="204"]1 Initiere in gradul 18[/caption]

Francmasoneria se opune crestinismului ( drept dovada faptul ca si Biblia se declara impotriva acestei organizatii vezi acest articolIata aici dovada ca zeul la care se inchina masonii este lucifer/satana/baal/moloch/belzebut/diavolul/demonul/ingerul cazut, cel cu o mie de nume

Un exemplu elocvent sunt si satanistii care au ajuns direct in fracmasonerie precum vrajitorul iluminat, ocultist, mason in gradul 33 Aleister Crowley. Un alt exemplu este satanistul fracmason Albert Pike cat si fondatorul bisericii sataniste Anton Lavey, care a pozat si el cu gestul mainii ascunse:

1

Fondatorul illuminati, bavarezul Adam Weisshaupt era mason de rang inalt, la fel si Adolph Freiherr Knigge.

Friedrich Nietzsche: Anticristul care il ura pe D-zeu


 

Nietzsche a scris multe carti prin care isi exprima ura fata de D-zeu si mai ales fata de Iisus Christos si distorsiona intelesurile Bibliei intr-un mod galagios, condamnand crestinismul si crestinii foarte violent.

Filozoful s-a dus pana intr-acolo incat a creat " Legea impotriva Crestinismului".

Iata ce a afirmat in cartile sale: " Asa a grait Zarathustra", "Anticristul", "Deasupra binelui si raului" si "Ecce Homo":

Blasfemiindu-L pe Hristos ( atentie ca nu L-a negat cum fac ateii din ziua de azi):

"A fost un criminal politic, intr-o societate absurd apolitica. Asta l-a dus pe cruce. A murit din vina lui."

"Te uiti in sus cand vrei sa te ridici, ma uit in jos ca sunt mai presus" ( Arogantul Nietzsche referitor la crestini, caci ei se uita smeriti in jos).

"A-ti iubi aproapele, este o dragoste esuata fata de tine". ( Nietzsche indemna adeseori ca sa te iubesti pe tine si  ca a iubi pe altii e un semn al slabiciunii).

Nietzsche a mai afirmat ca " pana si D-zeu are propriul sau iad si acela este iubirea, iubirea fata de omenire".

"Demonul acela din tine lasule, care te face sa te simti bine cand iti impreunezi mainile, acel demon lasule te face sa crezi ca exista un D-zeu".

" Sa iubesti pe cineva este barbaric, pentru ca e facuta pe cheltuiala celuilalt la fel si iubirea fata de D-zeu".

"Cei slabi si cei care pierd, sa piara, asta ar trebui sa fie primul articol din iubirea noastra fata de oameni. Trebuie sa ii ajutam sa dispara".  Nietzsche se referea adeseori doar la crestini ca "cei slabi", nu ne amintesc cuvintele sale cumva si de ale lui Hitler care avea acelasi speech?

"Ce este mai daunator decat orice viciu? Compasiune fata de cei slabi si risipitori, adica crestinismul". Nietzsche din nou numind crestinii slabi si risipitori.

"Credinta face oamenii binecuvantati: prin urmare minciuni". Nietzsche din nou indeamna oamenii sa isi piarda credinta.

"Crestinismul e pe partea la tot ceea ce este mai slab, umil,  nereusit, esec." Nietzsche credea ca mila este o greseala si se declara impotriva compasiunii predate de Biblie sustinand ca " Omul isi pierde forta prin compasiune" afirmand si ca " Nimic nu e mai nesanatos decat sunetul compasiunii crestinilor moderni".

"Orice cuvant afirmat de catre un crestin , este o minciuna", aceasta afirmatie denotand o neinteligenta, rasista, prejudicioasa, discriminatorie si segregationista.

Nietzsche nu suporta si discredita intregul Nou Testament afirmand ca:  " Tot Noul Testament contine doar instincte rele, fara nicio valoare".

Nietzsche se aventura chiar sa sustina evolutia in scopul denigrarii crestinismului:

"Compasiunea ingreuneaza legea evolutiei, care este legea selectiei naturale".

Nietzsche sustinea moartea crestinismului, un concept pe care si John Lennon l-a adoptat afirmand ca:

" Razboi mortii impotriva vice: vice este crestinismul". ( Bineinteles ca tot ce este vice este opus lui Satana)

Nietzsche in toate lucrarile sale sustine ca tot ceea ce afirma crestinii este gresit: " Ceea ce un teolog simte ca e bine, trebuie sa fie neaparat fals si gresit".

"Daca totul se va finaliza in crestinism, va fi vina nemtilor".

"Viata incepe acolo unde incepe drumul lui D-zeu.  D-zeu e mort, caci omul l-a ucis. D-zeu e mort! D-zeu e mort!". ( Masonii se bucura mereu ca Satana l-a indemnat pe om sa isi crucifice D-zeul".

Nietzsche afirma ca duhul sfant e o minciuna, dar in final recunoaste ca a citit Scriptura si ca nu a inteles nimic din ea. " Ma confesez ca dintre toate cartile pe care le-am citit, cele mai mari dificultati de a descifra si a intelege le-am avut la Biblie. ( Ceea ce confirma Biblia care ne invata ca doar cine crede in D-zeu sau daca cere sa i se deschida mintea si intelepciunea poate sa inteleaga Cuvantul lui D-zeu).

Si totusi Nietzsche a condamnat crestinismul: " Condamn crestinismul, ma ridic impotriva bisericii crestine pentru cele mai teribile acuzatii pe care le-a putut avea vreodata vreun acuzator in gura".

Tragica viata a lui Nietzsche


 

 

11

Nietzsche a fost luat de la familia sa la 5 ani, caci se credea ca suferea de autism, din frageda copilarie suferea de miopie. A trait mai tarziu cu bunicii si cu matusile nemaritate. La terminarea facultatii de filozofie si desemnarea sa ca profesor in Basel, Nietzsche se simtea deprimat si trist. Au inceput apoi dureri de cap teribile.

Profesorul Montinari Massino, care a fost biograful personal al lui Nietzsche a expus scrisorile de mana ale filosofului in care descria ca acesta suferea de halucinatii sau viziuni, in care un spirit ii aparea frecvent in camera.

Intr-unul dintre jurnalele sale, Nietzsche nota: " Ceea ce ma sperie nu este infricosatoarea entitate din spatele scaunului meu, ci vocea si nu cuvintele ci tonul inuman. Macar daca ar vorbi astia ca oamenii".

Nietzsche a inceput pe urma sa aibe frecvente caderi nervoase prin 1870 si ipohondrie.

Avea iesiri necontrolate si atacuri de plans, tremuraturi si paralizie faciala.

In timp ce lucra la " Asa a grait Zarthustra",  i-au trecut frecvent idei de sinucidere prin cap. Starea lui Nietzsche s-a inrautatit din ce in ce mai mult, chiar intesificandu-se in urma apropierii catre Wagner.

Ironic este faptul ca inainte de a se imbolnavi Nietzsche ii numea frecvent pe crestini, bolnavi mintal sau bolnavi psihic, ca pana la urma sa fie el rapus de aceasta boala.

"Sustin ca, casa de nebuni este numita crestinismul, credinta crestina sau biserica crestina".

Nietzsche a murit cu ganduri de suicid, dementa frontotemporala, orb, paralizat intr-un scaun cu rotile, schizofrenic si bolnav de cancer la creier, cat si de pneumonie. Si totusi la cate nefericiri a avut acest om in viata, nu se poate sa nu iti fie mila de el, insa el a predat mereu ca mila este o slabiciune.

 

 

No comments:

Post a Comment