Friday, February 28, 2014

ULTIMII SCLAVI: Romanii necesita inca VIZE spre tari precum SUA, Canada, dupa ce si-au pierdut resursele pentru a fi cetateni liberi ai UE

Inca traim in comunism de nu putem pleca liberi spre SUA? Aha, deci cine nu ne lasa sa iesim din tara in vremea comunismului, sau cumva nu eram primiti fara chemari si vize in alte tari chiar si din Europa, chiar si ani de zile dupa revolutie? Deci ne tinea Ceausescu cu forta in tara sau nu ne primeau ceilalti si ne tratau ca pe ultimii sclavi si refugiati? Nu era mai bine sa le impunem si noi vize cetatenilor tarilor care ne impun noua acest lucru? Nu ne-am fi impus si noi putin respect in acest sens? De ce am intrat in UE si ne-am pierdut toate resursele daca nu suntem tratati ca toti cetatenii UE? De ce le permitem americanilor sa vina dupa gaze de sist, sa isi instaleze baze militare pe la noi, canadienilor sa ne ia aurul la Rosia Montana, dar noi sa fim tratati ca ultimii sclavi daca vrem sa ne vizitam rudele sau tara pe care ei au cotropit-o acum 500 de ani, cand au invadat si distrus triburile bastinase de amerindieni?

Va mai amintiti filmul "The Terminal", cu Tom Hanks si Catherine Zeta Jones? Acolo s-a regasit orice roman, pentru ca trecuse prin faze similare de umilinta, in personajul acela care era tratat ca un neom in aeroport si i se refuza VIZA de intrare in America, doar ca provenea dintr-o tara precum Romania si cine s-a uitat mai atent a vazut ca imaginile de la presupusa revolutie din Krakovitza erau de fapt cele de la revolutia din 1989, din Brasov. Partea proasta e ca elitele au creat starea asta de asuprire si supunere, ca tarile "sarace", dar bogate in resurse sa si le vanda pe nimic, pentru "libertate" doar ca isi pierdusera demnitatea si fusesera stagnate intentionat, asa cum a afirmat candva si Ceausescu despre tarile in curs de dezvoltare ( cum eram si noi), tinute in saracie si cu 100 de dolari pe cap de locuitor. FMI-ul l-a santajat pe Ceausescu si la presionat sa plateasca banii din care acesta formase o industrie puternica, cu indicatii clare de asupri mai grav decat a facut-o regimul lui Ceausescu, dar acesta a refuzat si platind dobanzi mai mari a incercat sa returneze banii cat de repede a putut, desi FMI facea presiuni uriase intocmai pentru a scoate poporul prin aceast motiv in strada si de a-l intoarce impotriva lui Nicolae Ceausescu.

Despre cum a stabilit FMI sa asupreasca Romania pe vremea lui Ceausescu cititi aici: Cozile impuse de F.M.I. “FMI a vrut sa-i saraceasca pe romani inainte de ’89 pentru a-i scoate in strada

Dupa ce l-au eliminat si pe Ceausescu, cu supravegherea atenta a americanilor care isi schimbasera ambasadorul in Romania tocmai in 1989, a inceput jaful asupra resurselor, fabricilor, inventiilor si intelectualitatii Romaniei, le mai ofereau americanii visul sclavului de a castiga o loterie a vizelor, ca sa isi doreasca mai cu foc evadarea din tara si sa aprecieze mai tare sclavia ce ii astepta in SUA .

Cititi aici cum au lucrat americanii la eliminarea lui Ceausescu, prin Bush senior: Un ofiter de informatii rupe tacerea. RAPORT PRIVIND ACŢIUNILE CRIMNALE ALE OCCIDENTALILOR DESFĂŞURATE ÎN REVOLUŢIA DIN DECEMBRIE 1989 (I)

1.gif

Iata cu ce explicatii penibile vin politicienii nostri si ai lor cu privire la acest aspect:

Congresul american dezbate, la solicitarea preşedintelui Barack Obama, o nouă lege privind programul Visa Waiver care ar putea permite României să fie inclusă în lista statelor ai căror cetăţeni nu au nevoie de viză de intrare în SUA cu condiţia ca rata de refuz a vizelor să fie de sub 10%, au declarat reprezentanţi ai Departamentului pentru Securitate Internă al SUA în cadrul unei întâlniri cu eurodeputatul Ioan Enciu, raportor al Parlamentului European pentru pachetul legislativ privind frontierele Schengen (Pachetul 'Smart Borders'). Precizările oficialilor americani au fost făcute după ce europarlamentarul român a ridicat problematica eliminării vizelor de călătorie pentru cetăţenii români care vor să ajungă în SUA, subliniind că, în lipsa unei astfel de măsuri din partea Guvernului SUA, Uniunea Europeană se va vedea obligată să impună şi ea vizele de călătorie pentru cetăţenii americani care vin în UE. Acest lucru va fi posibil în cazul în care amendamentul la mecanismul european de reciprocitate a vizelor co-iniţiat de Ioan Enciu va fi acceptat şi de către Consiliu, informează un comunicat de presă dat publicităţii miercuri.

Întâlnirea a prilejuit discuţii şi despre modelul american de gestionare a frontierelor. Reprezentanţii Guvernului SUA au subliniat, cu această ocazie, că statul nord american ar putea introduce, în viitorul apropiat, un program prin care toţi cetăţenii europeni să aibă acces la un sistem simplificat de trecere a frontierelor bazat pe porţi automate. De asemenea, aceştia au adus în discuţie modele de bune practici folosite de SUA, atât în ceea ce priveşte facilitarea trecerilor frontierelor, cât şi sisteme de înregistrare a căilor de acces.

Ioan Enciu a arătat, la rândul său, că modele de bune practici, precum cele americane, ar putea fi luate în considerare în raportul său privind Programul European de Înregistrare a Călătorilor pe care urmează să îl prezinte Parlamentului European. AGERPRES

No comments:

Post a Comment