Friday, February 14, 2014

Yoda din Star Wars inspirat dupa un demon din cartea lui Manly P. Hall

 


1


 


Fotografia demonului "Yoda" din cartea lui Manly P. Hall, francmason de grad 33,
numita: "O schiță Enciclopedică a filosofiei masonice, ermeticie, cabala și simbolismului rosicrucian."
"An Encyclopedic Outline of Masonic, Hermetic, Quabbalist and Rosicrucian Sumbolical Philosophy."


Eliphas Levi, mason de grad 33, ocultist faimos britanic, este descris aici conducand un ritual de conjurație demonica, invocând un demon (Mefisto, cunoscut aici si sub numele de "Yoda") în spațiu-timpul nostru.


Termenul de cultura vine de la cult. Filmele și muzica sunt utilizate pentru îndoctrinare.


Nu mai este niciun secret ca regizorul Star Wars, George Lucas este un francmason de rang înalt luciferic. El a făcut demonul Mephistopheles, de asemenea, cunoscut sub numele de "Yoda", un simbol al culturii pop, in timp ce a facut milioane de oameni sa creada într-o "forță" universala care presupune sa il taie Dumnezeu.


Cabala este misticismul evreiesc vechi, o formă de vrăjitorie, închinarea la spirite demonice prin magie neagră. Aceste spirite demonice sunt lovite de putere / putere întunecată, interzisă de Dumnezeu, împreună cu consultarea acestor oameni. (Lev 19:31) Să nu vă duceţi la cei ce cheamă duhurile morţilor, nici la vrăjitori: să nu-i întrebaţi, ca să nu vă spurcaţi cu ei. Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru.


Forța data în Cabala este numita "Creator." Fals creator. Fie ca "forța / creatorul fals" să fie cu tine.


Star Wars: aducerea demonului Mephistopheles / Yoda și forța / creatorul fals în casa ta prin intermediul satanic al Hollywoodului.

No comments:

Post a Comment